Retourneren

Samenvatting:

  • Retourneren kan altijd, maar u dient dit wel te melden binnen 2 weken na ontvangst van de bestelling, kan per mail info@edelstenen-mineralen.nl
  • Vanaf de dag van het melden heeft u weer 2 weken de tijd om het product op te sturen
  • Enkel de retour verzendkosten zijn voor uw rekening, eerder gemaakte verzendkosten worden terugbetaald.

Retouradres:

Deze ontvangt na de aanvraag via de mail.

Bedenktijd/retour
Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Maar de tarieven voor een brievenbus pakje liggen lager.Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@edelstenen-mineralen.nl  Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met ons. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.”

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Retourneren: U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van uw huis naar de webwinkel zijn voor uw eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Edelstenen-Mineralen geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u het retourformulier gebruiken dat wij u op verzoek toezenden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten. Dit mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Kosteloos retourneren

Indien wij het verkeerde artikel aan hebben geleverd heeft u recht op een kosteloze retourzending, neem hiervoor contact met ons op.

Nadat wij het retourpakket hebben ontvangen

Wanneer uw retourzending bij ons is aangekomen en beoordeeld ontvangt u direct een bevestiging e-mail.

Afhandeling

Wij proberen een terugbetaling altijd binnen 7 dagen af te ronden. We wachten met terugbetalen, totdat we het product in goede orde hebben ontvangen.

De terugbetaling wordt gedaan middels dezelfde betaalmethode als waarmee er is betaald.

Indien de producten niet in nieuwstaat verkeren zullen wij contact met u opnemen over de afhandeling hiervan.

Zie ook onze algemene voorwaarden.